torsdag 3 april 2008

Målningen av köket

Det tar sin lilla tid, men nu har vi snart lagt på ett sista lager färg. Sedan ska vi sätta på handtag och se om skåpen går att stänga. Annars får vi justera vid fästet för gångjärnen. Det är väldigt rörigt här hemma med luckor som ligger på tork överallt. Vi börjar ändå närma oss slutet.

Häromdagen upptäckte vi att det inte alls var så lätt att borra i kakel som vi hade trott. Förre ägaren hade gjort snygga hål, så vi tänkte att det inte alls skulle vara några problem att göra några till och hänga upp lite köksredskap. Men oj vad hård väggen var. Har hört att det ska vara lättare att borra i fogarna. Några tips?

2 kommentarer:

Lotten sa...

Oj vad spännande det låter! Ni målar alltså luckorna själva...? Nu blir jag jättenyfiken ;-) Lova att visa bilder snart!!!!

Borra i kakel är svårt.... det är lättare att borra i fogarna om det passar. Om ni måste borra i kakelplattorna sätt en bit maskeringstejp där ni skall borra och gör ett litet litet hack med en tunn spik.... bara så borren får fäste. Ha inte allt för mycket tryck på borren utan låt maskinen göra jobbet.

Lycka till! Kram Lotten

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.